Kurs

Timeplan vår 2019

Onsdag
Kl 19.00Balboa nybegynnerBergen Barneasyl
Torsdag
Kl 18.30Lindy Hop Nivå 1Bergen Barneasyl
Kl 18.30Lindy Hop Nivå 2Danckert Krons
Kl 20.00Sosialdans (alle nivåer)Bergen Barneasyl

Kurs høsten 2018

Høsten 2018 planlegger vi lindy hop kurs på to nivåer, nybegynner og videregående. Balboa-kurset vil fortsette fra i vår. Kursene vil starte i september og går over 12 uker. Det blir ikke nybegynnerkurs i Balboa, men du kan bli med på kursene hvis du har danset tidligere.

Prisen for kursmedlemskap blir kr 800 (kr 700 for studenter). Kontonummeret er 1503.10.35667.

For de som ikke går kurs vil medlemskap i Cottontails koste kr 100. Medlemskapet gir stemmerett på årsmøte og inngang på klubbens fester og arrangementer.

Meld deg på kurs her.

Nivåbeskrivelser

Balboa

Nybegynnerkurs i Balboa. Åpent for alle, ingen forkunnskaper kreves

Lindy Hop Nivå 1

Fortsettelse fra Nivå 1 høsten 2017. Dette nivået passer for deg som har danset ett semester i Cottontails, eller har tilsvarende erfaring. Du har lært grunnstegene groove walk og trippelsteg. Du har prøvd både 8-trinnsturer og 6-trinnsturer som eksempelvis send out, bring in, tuck turn, circle og swing out med ulike variasjoner. Du har også begynt å lære litt om føring og følging. I løpet av kurset vil du få lære mange nye turer du kan bruke på sosialdansegulvet. I tillegg vil du bli introdusert for kick charleston, og lære noen gøye variasjoner med dette grunnsteget. Vi vil fortsette å holde fokus på teknikk og føring/følging, jobbe mer med musikalitet og å ha det gøy på dansegulvet.

Lindy Hop Nivå 2

Dette nivået forutsetter at du har danset lindy hop i ett år eller mer. Du har god kontroll på grunnstegene, og et bredt repertoar av turer. Du har trening i å føre eller følge og ønsker å videreutvikle din egen teknikk. Dette kurset vil gå dypere inn i grunnelementene i lindy hop der trippelsteg, føring/følging, ramme, bounce og forflytning på gulvet vil stå i sentrum. Det vil også fokuseres på musikalitet og å ha det gøy på dansegulvet. Målet er å bli trygge, solide dansere som ønsker å sosialdanse mest mulig.