Kurs

Timeplan vår 2021 høst!

Torsdag
Kl 18.30-19.30Lindy hop nybegynnerDanckert Krohn
Kl 19.30-20.00Nybegynner øve påDanckert Krohn
Kl 20:00-22.00SosialdansDanckert Krohn

Timeplan vår 2020!

Onsdag
Kl 18:30Lindy hop nybegynnerAsylbarnehagen
Kl 20:00SosialdansAsylbarnehagen
Torsdag
Kl 18.30Balboa nybegynnerDanckert Krohn
Kl 20:00Egentrening/konseptDanckert Krohn

Kurs våren 2020

Prisen for kursmedlemskap er kr 900 (kr 750 for studenter). Kontonummeret er 1503.10.35667.

For de som ikke går kurs og bare vill være medlem i the Cottontails koster det kr 250. Medlemskapet gir stemmerett på årsmøte og inngang på klubbens sosialdanser, fester og arrangementer. Hvis du ikke er medlem, og har lyst att delta i sosialdans koster det 50kr / gang.

NYTT FOR I ÅR:  Meld dere på som et par og begge får 200kr avslag på kursmedlemskapet!

Hvis du har lyst å hjelpe till litt i klubben ibland, får du -10% på kursmedlemskap og medlemskap.

Nivåbeskrivelser

Balboa

Nybegynnerkurs i Balboa. Åpent for alle, ingen forkunnskaper kreves

Lindy Hop Nivå 1

Fortsettelse fra Nivå 1 høsten 2017. Dette nivået passer for deg som har danset ett semester i Cottontails, eller har tilsvarende erfaring. Du har lært grunnstegene groove walk og trippelsteg. Du har prøvd både 8-trinnsturer og 6-trinnsturer som eksempelvis send out, bring in, tuck turn, circle og swing out med ulike variasjoner. Du har også begynt å lære litt om føring og følging. I løpet av kurset vil du få lære mange nye turer du kan bruke på sosialdansegulvet. I tillegg vil du bli introdusert for kick charleston, og lære noen gøye variasjoner med dette grunnsteget. Vi vil fortsette å holde fokus på teknikk og føring/følging, jobbe mer med musikalitet og å ha det gøy på dansegulvet.

Lindy Hop Nivå 2

Dette nivået forutsetter at du har danset lindy hop i ett år eller mer. Du har god kontroll på grunnstegene, og et bredt repertoar av turer. Du har trening i å føre eller følge og ønsker å videreutvikle din egen teknikk. Dette kurset vil gå dypere inn i grunnelementene i lindy hop der trippelsteg, føring/følging, ramme, bounce og forflytning på gulvet vil stå i sentrum. Det vil også fokuseres på musikalitet og å ha det gøy på dansegulvet. Målet er å bli trygge, solide dansere som ønsker å sosialdanse mest mulig.